cof-1200

0736.370.997


Întrebări frecvente


Este nevoie de o dietă specială pentru cura cu COF-1200?


Studiile făcute până acum au arătat că, sub acţiunea extractelor de mare puritate din cafeaua verde, specifice lui COF-1200, scăderea în greutate apare şi în condiţiile în care subiecţii se alimentează ca şi până atunci.


În cazul în care, însa, se ţine şi un regim alimentar sănătos, fără zahăr, carne şi alimente sintetice sau excesiv prelucrate, scăderile în greutate cresc. Dacă adăugam şi excerciţiile fizice, nu foarte intense dar regulate, pierderea în kilograme poate fi accelerată simţitor.COF-1200 poate produce dependenţă?


Toate extractele din compoziţia acestui produs unic sunt verificate de forurile de specialitate din România ţi nu conţin niciun fel de substanţă care să dea dependenţă de vreun fel.

Mai mult, din studiile existente până acum, după întreruperea administrării acestor extracte, organismul nu tinde să recupereze rapid kilogramele date jos, metabolismul fiind reglat o vreme destul de îndelungată după încheierea curei.

Practic, extractele naturale deosebit de puternice din acest produs imprimă organismului aşa-numita “inerţie pozitivă”, greutatea menţinându-se spontan în limite rezonabile şi fiind simţită doar în anumite cazuri necesitatea de a relua cura cu acest produs, după un anumit interval de timp (3-12 luni).

COF-1200 dă stări de slabiciune, care să contraindice efortul fizic în timpul acestei cure?


Din contră, produsul ne ajută să ne menţinem tonusul fizic şi psihic, stimulându-ne şi susţindu-ne în demersul de a fi activi, de a face mişcare pentru sănăte şi pentru modelare corporală.Preţurile produselor cu extract de cafea verde sunt foarte diferite pe piaţă. De ce sunt diferenţe aşa de mari, dacă conţin acelaşi lucru?


Preţul nu justifică întotdeauna calitatea produsului. Asta înseamnă că nu orice produs scump este neaparat bun, la fel cum nici orice produs ieftin nu este neaparat de calitate slabă. În cazul lui COF-1200, pentru a avea garanţia calităţii ingredientelor folosite

am ales ingrediente decofeinizate,

de la cele mai renumite laboratoare din Europa (Belgia si Franta), evitând produsele mult mai ieftine din China şi sursele dubioase, chiar dacă acestea poartă marca englezească sau americană.De asemenea am ales includerea în formulă a extractului foarte pur de cafea verde SVETOL®, studiat clinic pentru efectele de slăbire.

Îndrăznim să spunem ca în cazul lui COF-1200 am reuşit – chiar dacă este un produs românesc – să nu facem rabat la calitate şi să oferim un raport foarte bun calitate / preţ.Am gasit mai multe produse care susțin că oferă concentrațiile recomandate de către dr. Oz, însă variantele prezentare de diferiți producători diferă între ele. Care este adevărul?


Cel mai bine este să vizionați direct sursa – chiar daca este în limba engleză se poate vedea chiar de la început care sunt recomandările lui pentru alegerea celor mai eficiente produse pe bază de Cafea Verde:

Emisiunea dr. Oz – Cafeaua Verde, Arzător al Grăsimilor sau Fraudă – episodul 5

0736.370.997