cof-1200

0736.370.997


Acidul Clorogenic




                    

Una dintre diferenţele majore dintre cafeaua verde şi cea prăjită – utilizată de obicei în consum este o substanţă naturală specială ale cărei efecte îi uimesc în continuare pe oamenii de ştiinţă. Este vorba despre acidul clorogenic. El este o substanţă naturală prezentă în numeroase plante şi alimente, cu numeroase proprietăţi binefăcătoare asupra întregului organism. În procesul de slăbire – conform mai multor studii realizate de specialişti – este principalul ingredient cu rol de ardere a grăsimilor şi de stabilizare a nivelului zahărului din sânge. Fiind un foarte puternic antioxidant natural, are un rol foarte bun în combaterea proceselor de degenerare şi îmbătrânire ale organismului. În cazul prăjirii boabelor de cafea – aşa cum se întâmpla în cazul consumului curent, acidul clorogenic scade cu până la 90%, ceea ce face ca această băutură populară să îşi piardă complet efectele conexe cu arderea grăsimilor şi diminuarea apetitului. Principalele beneficii ale acidului clorogenic sunt cele care conferă efectul de puternic adjuvant în slăbire tuturor extractelor de calitate din cafea verde: • accelerarea arderii grăsimilor • echilibrarea nivelului glicemiei • reducerea nivelului colesterolului • un puternic efect antioxidant






0736.370.997